Tips för en snabb och smidig flytt

Tips för en snabb och smidig flytt

När man flyttar första gången från en bostad till en annan så kommer man förstå varför guider som denna existerar. Många underskattar nämligen hur lång tid det kan ta att packa alla sina saker, bära ut dem till släpvagnen och göra den obligatoriska flyttstädning Uppsala.

När man bokar tillträde till sin nästa bostad så försök att få åtminstone några dagars överlappning med dubbla boenden. Många struntar i detta första gången dem flyttar och försöker göra allt på en dag, men när dem sen inser att bara flyttstäd Uppsala tar halva dagen så lovar dem sig själva att planera bättre till nästa flytt.

Har man dåligt med tid och inte möjlighet eller ekonomi till dubbla boenden så är det extra viktigt att planera upp flytten. Packa alla saker som inte behövs för dagen i god tid innan första lasset ska gå. På så sätt hinner man packa dem prylar man behövt för att leva snabbt på flyttdagen.

Är man ett gäng som hjälps åt med flytten så går det självklart mycket snabbare, men det gäller att ta det säkra före det osäkra med planeringen då många kan bli sjuka eller få förhinder på andra sätt. Absolut kan man ringa en städfirma Uppsala, men det är väldigt liten chans att dem kan komma med bara några timmars varsel.

Se därför till att ta med i planeringen att städa och packa så mycket som möjligt dagarna innan.

Köksfläktar och andra jobbiga ställen som utrymmet bakom spisen, rengöring av ugnsplåtar m.m. kan städas dagen eller dagarna innan så länge man inte behöver använda dem. Just dessa ställen är väldigt tidskrävande så vill man inte stressa ihjäl sig så grovstäda så mycket det går och ta dem tidskrävande bitarna innan det är för sent. En städfirma vet dock hur man får rent snabbt och enkelt och har ofta bättre ideer än vi övriga dödliga kanske har.