Satsa på digital signage!

Visste du att DT, eller digital signage är sjukt poppis? Vad är det då, kanske ni undrar? Jo, digital signage är en teknik som gör det möjligt för företag att visa innehåll och annonser på stora skärmar av hög kvalitet. Detta kan användas i detaljhandelsmiljöer, flygplatsterminaler, sjukhus och mer.

Det finns några olika typer av digitala skyltplattformar tillgängliga idag. De mest populära är videoväggssystem (som använder LCD-paneler) och interaktiva ”kiosker” (som använder pekskärmar). båda har sina egna fördelar och nackdelar. Videoväggssystem tenderar att vara billigare än interaktiva kiosker, men de erbjuder vanligtvis inte så många anpassningsalternativ eller integrationer med andra program. Interaktiva kiosker tenderar att erbjuda fler funktioner för prislappen, men de kräver teknisk expertis för att konfigurera och hantera dem effektivt. Det kan också vara en informationstavla trapphus.

Oavsett vilken typ av digital skyltning du väljer, se till att du undersöker dess specifikationer noggrant innan du fattar ett köpbeslut. Du vill se till att plattformen uppfyller dina specifika behov – från upplösningshastigheter till pixelstorlek – och att den kommer att kunna stödja det innehåll du planerar att visa.

 

Så är det värt det? Ja, det tycker vi!

Att installera skärmar i din butik kan öka besökstrafiken och konverteringsfrekvensen genom att ge kunderna en mer interaktiv upplevelse. Skärmar kan användas för att visa produktinformation, sälja produkter online eller ge en överblick över butikens innehåll.

Det finns ett antal olika typer av skärmar tillgängliga på marknaden idag, så det är viktigt att välja rätt för ditt företag. När du väljer ett skärmsystem är det viktigt att ta hänsyn till faktorer som pris, designkvalitet och funktioner som erbjuds . Förutom att installera skärmar själv, kanske du också vill överväga att anlita en professionell installatör. Det sista du vill är att din skärm pajar pga elefanter och gevär, så se till att kunna laga stenskott. Hur som helst, genom att använda skärmar i din butik kommer du att få större kontroll över hur dina kunder interagerar med ditt företag!